Overslaan en naar de inhoud gaan

Trajecten en programma's

Talent wint wedstrijden, maar teamwork en intelligentie winnen kampioenschappen.

Een groep mensen poseren voor een foto

Verken onze trajecten en programma's die zijn toegespitst op elke fase van je carrièrepadschappen. Verken onze programma's voor opkomend talent

Een groep mensen die bij een lijst zitten

Programma voor afgestudeerden

Als je al vroeg in uw carrière bij ons komt werken, kun je jouw vaardigheden en mogelijkheden optimaal benutten. Met ons programma bereik je gegarandeerd grootse doelen aan de start van je carrière.

Meer informatie
een persoon die voor een plant staat

Professionals

Een geweldige werkplek gedijt op ideeën, biedt kansen en daagt conventies uit. Dat en meer vind je bij Cognizant. Volg je ideeën en bouw een volledige carrière op bij een bedrijf dat met je meegroeit. Verken vacatures

Meer informatie
een groep mensen die in een ruimte lopen

Returnship

Returnship-programma Hervat je loopbaan met vertrouwen via ons Returnship-programma, een betaalde ervaring van 12 weken die is ontworpen om technische professionals die een loopbaanonderbreking hebben genomen opnieuw vaardigheden aan te leren en bij te scholen. Ontdek ons Returnship-programma.

Let op: dit gedeelte is alleen beschikbaar in het Engels. U wordt doorverwezen naar onze Engelse (EMEA) site.

Meer informatie

Ongeacht waar je bij Cognizant bent, zul je:

een blauwe lijntekening van een persoon en pijlen

Kies voor een betekenisvolle impact

Een betekenisvolle impact maken Hier word je aangemoedigd en gemachtigd om je grootste denkkracht in te zetten om ons bedrijf en onze klanten te helpen het dagelijks leven te verbeteren.

Vacatures zoeken
een blauwe lijntekening van een persoon die een grafiek beklimt

Bouw de carrière op die u wilt

De carrière opbouwen die je wilt Je eerste baan bij Cognizant is slechts het begin van je reis. Met een verscheidenheid aan carrièrepaden en leermogelijkheden kun je je capaciteiten uitbreiden en nieuwe rollen, vaardigheden en industrieën verkennen.

Meer informatie
Een groep mensen met blauw overzicht

Maak deel uit van een gevarieerde, zorgzame community

Deel uitmaken van een diverse, zorgzame gemeenschap We brengen mensen samen uit diverse achtergronden, culturen en ervaringen in een inclusieve gemeenschap die elkaar ondersteunt en aanmoedigt.

Meer informatie

Leer ons kennen!

Onze recruiters en bedrijfsleiders zijn regelmatig op loopbaanevenementen te vinden als organisator en deelnemer. Ze praten graag over werken bij Cognizant, de huidige vacatures, je loopbaantraject en alles daartussenin.

Ontdek onze loopbaanevenementen