Overslaan en naar de inhoud gaan

Programma voor afgestudeerden

Als je al vroeg in je carrière bij ons komt werken, kun je jouw vaardigheden en mogelijkheden optimaal benutten. Met ons programma bereik je gegarandeerd grootse doelen aan de start van je carrière.

Een groep mensen die bij een lijst zitten
Een groep mensen die een laptop bekijken

Programmabeschrijving

Cognizants programma voor afgestudeerden biedt Bachelor en Masterstudenten een unieke kans om hun kennis in de praktijk toe te passen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en vanaf dag één een zinvolle technologische carrière op te bouwen. Volg het technische curriculum of het consultancycurriculum en werk samen met ervaren mentors aan echte projecten waarmee toonaangevende bedrijven de rest van de wereld een stap voor blijven.

Vacatures zoeken
Een groep mensen die bij een lijst zitten

Wij zijn momenteel aan het werven!

Vacatures zoeken

Voordelen van het programma

Een zwarte omtrek van een persoon met sterren

Werk samen met een marktleider

Werk in een bedrijf vol talent, samen met ervaren leiders en medewerkers die de grootste uitdagingen van onze klanten aanpakken.

Een zwart-wit overzicht van een graduatiepet

Cognizant Academy, buddysysteem en meer

Krijg de juiste vaardigheden onder de knie dankzij geavanceerde mentoraten, leer- en trainingsprogramma's, waaronder regelmatige leiderschaps- en oefenprogramma's.

een zwarte omtrek van een hoofd met een draad eraan verbonden

Wees revolutionair

Speel een belangrijke rol in bedrijfstransformatie. Je kunt een zinvolle impact hebben op enkele van Europa's meest invloedrijke organisaties en het verschil maken in de community’s waarin we wonen en werken.

een persoon met een vlag

Wees een leider op elk niveau

Geweldige ideeën kunnen overal vandaan komen. Je krijgt bij ons de kans om flexibel te werken, omdat wij erop vertrouwen dat je uitmuntend en integer werkt.

een zwart-wit kompas

Bouw de carrière op die jij wilt

Je hebt je toekomst zelf in de hand. Verleg je grenzen en ontdek nieuwe functies, vaardiggeden en branches aan de hand van een gevarieerd carrièrepad. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een groep mensen in een cirkel

Word deel van een gevarieerde, verbonden community

We brengen verschillende achtergronden, culturen en ervaringen samen in een inclusieve community waar we samen verantwoordelijk zijn.

Een groep mensen in witte jassen

Life Sciences-productieprogramma

Ben je geïnteresseerd in life sciences? Bekijk ons programma voor studenten met een vliegende start hun carrière willen beginnen.
Let op: onze site is alleen beschikbaar in het Engels (EMEA).

Meer informatie
een persoon die een bouwvakker draagt die een omslag houdt

Bootcampweek

Als onderdeel van het graduate programma onderga je een Bootcamp met essentiële kernvaardigheden om zelfontwikkeling te bevorderen. Deze week is uiterst belangrijk, omdat er dieper wordt ingegaan op de onderwerpen die in het diagram rechts worden weergegeven.

Een groep mensen die rond een lijst zitten

Waarom kiezen voor Cognizant?

Wij nodigen je uit voor een  avontuur op professioneel vlak. Professionals zoals jij hebben wij nodig voor onze missie en wij helpen je succesvol te zijn en blijven, en complexe uitdagingen aan te gaan waardoor u als professional groeit.

Onze erkenning

Elke erkenning is een rechtstreeks succes van onze collega’s en cultuur. We zijn er trots op dat we worden erkend door:

Top Employer: Belgium, France, Germany, Ireland, Latvia, Lithuania, Norway, Poland, Portugal, Spain, Sweden, The Netherlands

Top Companies | Portugal 2023
Wellbeing awards | Portugal 2023
Best Candidate Experience | S&A
Top Employer | Europe 2024
Sustainability Awards | Latvia 2023

Sluit u aan bij onze Talent Community

Nog niet de juiste kans tegengekomen? Ontvang de nieuwste updates over vacatures, wervingsevenementen en bedrijfsnieuws, speciaal op maakt gemaakt voor jou!

Aanmelden