Wees jezelf

EMBRACE_LOGO
Embrace
Cognizant vindt dat de verschillen tussen mensen moeten worden gerespecteerd en dat een inclusieve cultuur creativiteit en innovatie stimuleert. Embrace vraagt aandacht voor, ondersteunt, respecteert en zet zich in voor getalenteerde lesbische, homoseksuele, biseksuele, queer en transgender professionals. Embrace stimuleert een omgeving waarin alle mensen zich kunnen ontwikkelen en hun volledige potentieel kunnen ontplooien.
Cognizant_Veterans_Network
Cognizant Veterans Network
Cognizant heeft hart voor veteranen. Daarom ondersteunt, ontwikkelt en promoot het Cognizant Veterans Network (CVN) de ongekende vaardigheden en ervaringen die veteranen Cognizant kunnen bieden. Het CVN is ambassadeur van het wervingsproces van Cognizant. Het netwerk helpt bij het werven en behouden van belangrijk talent en het creëren van een community van mensen met dezelfde ervaringen die de overgang naar de privésector begrijpen en die veteranen ondersteunen die bij Cognizant willen werken.
AALAG_logo
African American Latino Group
AALG behartigt de belangen van medewerkers van Cognizant die zich identificeren als zwart, Afrikaans, Afrikaans-Amerikaans, Latino of Hispanic. De groep vergroot het succes van leden door middel van programma's en initiatieven die loopbaanontwikkeling, mentorschap, personeelswerving en -behoud en een hechte community bevorderen.
WE
Women Empowered (WE)
Onze Women's Business Resource Group biedt vrouwen een betere werkervaring en vergroot hun impact in het bedrijfsleven. WE stimuleert de werving van vrouwen binnen Cognizant op alle niveaus en biedt mogelijkheden voor carrièregroei en leiderschapsontwikkeling zodat vrouwen ook in de technologiesector beter worden vertegenwoordigd.

Diversiteit maakt een verschil bij Cognizant

Veteranen nemen het voortouw bij Cognizant

Diversity and inclusion JTC

Sluit je aan bij onze Talent Community

Wij informeren je over relevante functies en houden je in gedachten als er interessante kansen voorbijkomen.

Aanmelden