Onze kernwaarden Transparantie

Transparantie

Wij zijn ervan overtuigd dat open en eerlijke informatie-uitwisseling aan de basis van het succes van onze klanten en dat van onszelf ligt. We moedigen medewerkers aan om te luisteren naar ideeën en feedback te geven.
Onze kernwaarden Passie

Passie

Onze onderneming is daadkrachtig. Alles wat we bij Cognizant doen, doen we met enthousiasme en toewijding om net dat beetje extra te kunnen geven – voor onze klanten, de samenleving en onze organisatie.
Onze kernwaarden Empowerment

Empowerment

Bij ons werk draait het om het zoeken naar oplossingen, zodat we van visie realiteit kunnen maken. Wij onderscheiden ons door resultaten te leveren.
Onze kernwaarden Samenwerking

Samenwerking

Hoe meer we kennis delen en samenwerken, hoe meer we voor onze klanten en onszelf bereiken.
null

Integriteit

Elke beslissing die we nemen is gebaseerd op integriteit. We doen nooit concessies als het gaat om integriteit. Wij behandelen onze collega's en klanten met respect en waarderen hun mening.
Onze kernwaarden Klantgerichtheid

Klantgerichtheid

Onze rotsvaste basis in een snel veranderende wereld. Of het nu gaat om een groot of klein project, kwaliteit staat altijd centraal. De klant is de reden waarom wij hier zijn.
Our core values JTC

Sluit je aan bij onze Talent Community

Wij informeren je over relevante functies en houden je in gedachten als er interessante kansen voorbijkomen. Grijp die mogelijkheid aan.

AANMELDEN

Klaar om een verschil te maken?

Home students thumb
Studenten/starters
Je bent vast niet geïnteresseerd in 'standaard'. Dat zijn wij ook niet. Lees meer over onze mogelijkheden voor studenten en starters.
Home professionals thumb
Professionals
Een goede werkplek herken je aan goede ideeën en kansen. Die vind je beide bij Cognizant. Volg je ideeën en kies voor een uitdagende carrière.
Home executives thumb
Leidinggevenden
Je bent klaar om het voortouw te nemen en voor verandering te zorgen. Om een verschil te maken. Ontdek wat wij te bieden hebben en wat we samen kunnen bereiken.