De start van je carrière

Cognizant groeit enorm en met zoveel te doen, hebben we mensen nodig die snel kunnen leren en zich kunnen aanpassen. Als je onze passie voor groei deelt, zul je hier echt tot je recht komen. Starten bij ons zal je in staat stellen om alles uit je talenten en capaciteiten te halen. Elke dag ontwikkel je je terwijl je nieuwe uitdagingen omarmt en jezelf inzet om net dat beetje extra te doen voor klanten. Als je ambitieus bent om al vroeg in je carrière grote dingen te bereiken, is dit een geweldige plek om het te doen. We zijn een grote organisatie met veel diversiteit en dat betekent dat je allerlei mogelijkheden hebt om je interesses te onderzoeken enwerk te doen in verschillende richtingen.

Students undergraduate thumb
Stage
Maak kennis met de wereld van technologie, consultancy en transformatie. Wij prijzen jouw inzet en ondernemerschap.
Students master level thumb
Afstuderen
Echt werk, echte verantwoordelijkheid. Met een mindset gericht op groei zijn de mogelijkheden eindeloos binnen Cognizant.
Students entry level thumb
Starters
Werk aan interessante projecten, neem initiatief en breng grote verandering tot stand met een internationaal team.

Ons introductieprogramma

Media player

Training en coaching

Binnen Cognizant hebben we een mooi 18 maanden ‘European Graduate Program’. Voordat je bij een klant begint ga je naar ons introductie programma in Spanje. Hier ontmoet je andere starters uit verschillende Europese landen en vanuit verschillende disciplines. We geven je hier meer informatie over Cognizant en trainen je soft skills. Uiteraard is dit ook de gelegenheid om je internationale netwerk uit te breiden. Ons uiteindelijke doel is om je een vliegende start te laten hebben binnen Cognizant. Na deze periode blijven we je constant trainen op persoonlijk en technisch gebied.
Events universiteiten

Evenementen

Met regelmaatzijn wij te vinden op evenementen op universiteiten en hogescholen. Ontdek waar en wanneer of nodig ons uit voor jouw evenement!

EVENEMENTEN zoeken

In het kort

Icon 1

We zijn een van de snelstgroeiende organisaties ter wereld. In Nederland hebben we meer dan 1850 medewerkers en samen werken we aan innovatieve projecten voor de topbedrijven van Nederland.

Icon 2

European Graduate Program: Binnen dit programma van 18 maanden begin je met een introductie- en trainings programma in het buitenland. Ook hierna blijven we investeren in je ontwikkeling door middel van training en interessante projecten.

Icon 3

Heb jij een bachelor- of masteropleiding afgerond en affiniteit met IT? Dan komen we graag met je in contact.

Ava Hosseinpour Testimonials
" Ik vind het leuk dat Cognizant een internationaal en multicultureel bedrijf is met veel mogelijkheden. Je leert opener, flexibeler en toleranter te zijn. Ook kom je in aanraking met interessante onderwerpen als digitale transformatie, datawetenschap en datamanagement. Tot slot, dankzij de training in Spanje, heb ik veel collega's uit heel Europa ontmoet en zo mijn internationale netwerk uitgebreid. Ook hierna zijn er regelmatig evenementen om op een informele manier je collega’s te leren kennen en kennis uit te wisselen. " Ava Hosseinpour
Niels van Dijk
" Cognizant biedt de mogelijkheden van een multinationaal bedrijf, met de persoonlijke betrokkenheid van een klein bedrijf. Het is zeer motiverend om te zien dat mijn eigen inspanningen worden beloond met de inzet van mijn managers om een project te vinden dat echt past bij mijn interesses en carrièreperspectief. Naast de technische trainingen die mij voorbereiden op een aankomend project, biedt het Graduate Development Program een groot aantal soft skills-trainingen. " Niels van Dijk
Martijn de Reeper Testimonial
" Tijdens het 18 maanden durende graduate programma zie je meerdere klanten en werk je in verschillende internationale teams. Je krijgt de kans om naar Spanje te gaan en collega’s uit Europa te ontmoeten. Je gaat tevens aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties bij de topbedrijven van Nederland. Of je nu een ontwerper, ontwikkelaar, marketeer of consultant bent of een andere rol ambieert, er is een mogelijkheid voor je. " Martijn de Reeper