Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom bij de carrières van Cognizant!

Hier combineer je jouw passie voor de techniek met ons vermogen om een slimmere en meer verbonden wereld te creëren.

Bekijk de video Speel video af
Een groep mensen die in een gang lopen

Onze ondernemerschap is al meer dan 30 jaar kenmerkend voor Cognizant.

Samen anticiperen en innoveren we, en adviseren we onze klanten over de volgende baanbrekende oplossing. Onze intuïtie helpt ons niet alleen om moderne bedrijven te ontwikkelen. We zijn ook maatschappelijk actief. Met vrijwilligerswerk verbeteren we het leven van de mensen in onze lokale community’s, waar we inclusiviteit stimuleren via onze Affinity Groups en nog veel meer. Dromen over een betere toekomst worden bij ons werkelijkheid.

Een community waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen

Onze focus ligt op een inclusieve omgeving waarin iedereen zich welkom, gehoord en gevierd voelt.

Kom te weten over onze cultuur

Je staat aan het roer van je eigen reis.

Als het gaat om je eigen carrière, weet je wat het beste voor je is. Bij ons kan je een eigen koers varen afgestemd op jouw carrière en levensdoelen. 

Ontdek onze ontwikkelingsprogramma's
Een groep mensen die zich buiten verenigen

Verandering heb je zelf in de hand

Onze mensen combineren hun passies met de kennis en kunde van Cognizant om een blijvende invloed te hebben op het klimaat, de technologie, het onderwijs, inclusie en nog veel meer.

Ontdek onze ESG-initiatieven

In welke fase van je loopbaan zit je?

Als je al vroeg in uw carrière bij ons komt werken, kun je jouw vaardigheden en mogelijkheden optimaal benutten. Met ons programma bereik je gegarandeerd grootse doelen aan de start van je carrière.

Meer informatie

Een geweldige werkplek gedijt op ideeën, biedt kansen en daagt conventies uit. Dat en meer vind je bij Cognizant. Volg je ideeën en bouw een volledige carrière op bij een bedrijf dat met je meegroeit. Verken vacatures

Meer informatie

Returnship-programma Hervat je loopbaan met vertrouwen via ons Returnship-programma, een betaalde ervaring van 12 weken die is ontworpen om technische professionals die een loopbaanonderbreking hebben genomen opnieuw vaardigheden aan te leren en bij te scholen. Ontdek ons Returnship-programma.

Let op: dit gedeelte is alleen beschikbaar in het Engels. U wordt doorverwezen naar onze Engelse (EMEA) site.

Meer informatie
Een groep mensen die bij een lijst zitten

Laatste vacatures

Er wacht een lonende carrière

Onze betrokkenheid bij het welzijn van onze medewerkers

Bij Cognizant geven we om onze mensen en zetten we ons in om hen te helpen zich tijdens hun dagelijks leven zo goed mogelijk te voelen.

Lees meer over ons Be Well-programma

Sluit je aan bij onze Talent Community

Nog niet de juiste kans tegengekomen? Ontvang de nieuwste updates over vacatures, wervingsevenementen en bedrijfsnieuws, speciaal op maat gemaakt voor jou!

Aanmelden