Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebruik je talenten om het dagelijks leven te verbeteren

Onze mensen combineren hun passies met ons schaalgroote om een blijvende verschil te maken

Een groep mensen poseren voor een foto

Bij Cognizant is ESG niet zomaar iets leuks voor erbij, maar een absolute noodzaak.

We zetten ons in om het dagelijks leven te verbeteren in onze community’s. Met onze expertise kunnen we ook onze klanten en medewerkers helpenhun steentje bij te dragen. Help ons een klimaatneutralere, inclusievere en rechtvaardigere wereld te creëren.

Ontdek open kansen

Milieubewust ondernemen

Daar waar het het allerbelangrijkst is, verminderen we onze impact op het milieu. We moeten het milieu koste wat kost beschermen.

Impact waar het er het meest toe doet

Het wordt steeds belangrijker de toenemende uitstoot van broeikasgassen aan te pakken. Wij doen steeds meer om uitstoot te rapporteren en te verminderen. Dit omvat de ontwikkeling van hoe wij de uitstoot van broeikasgassen beheren en rapporteren.

Onze tijdsgebonden doelen met betrekking tot vermindering van CO2-uitstoot zijn openbaar. We zijn vastbesloten om tegen 2050 volledig klimaatneutraal te zijn door o.a. hernieuwbare energie in te kopen en de uitstoot van absoluut broeikasgas in onze bedrijfsvoering te verminderen.

Cognizant heeft locaties over de hele wereld, ook in gebieden waar water schaars is. We gaan bewust om met water en voeren effectieve waterbesparingsoplossingen door.

Een miljoen werknemers een voorsprong geven op de toekomst

Synapse is ons nieuwe, revolutionaire vaardigheidsprogramma op het gebied van technologieonderwijs en personeelsontwikkeling door nieuwe kansen. We streven ernaar om een miljoen mensen voor te bereiden op veranderingen door middel van training in nieuwe technologieën, zoals AI.

Meer informatie
Een wit rechthoekig object met mensen die lopen

Zinvolle veranderingen op schaal creëren

Ontdek hoe onze ESG-doelstellingen (environmental, social and governance) samengaan met onze denkwijzen, beslissingen en acties.

Download ons ESG-rapport voor 2023

Sluit je aan bij onze Talent Community

Nog niet de juiste kans tegengekomen? Ontvang de nieuwste updates over vacatures, wervingsevenementen en bedrijfsnieuws, speciaal op maat gemaakt voor jou!

Aanmelden