Overslaan en naar de inhoud gaan

Je carrière bij een bedrijf dat met je meegroeit.

Het is belangrijk dat je voortdurend blijft leren en ontwikkelen.

1668057993750

De ruimte om te blijven presteren

Middels een uitgebreide driedelige strategie helpen we je voortdurend de vaardigheden te ontwikkelen die bij je carrièrepad en professionele eisen passen, of het nu aan het begin van je carrière is of een vervolg is op een eerdere carriere.

Onze medewerkers stellen samen met hun managers een gericht ontwikkelingsplan op. Er zijn vijf gebieden in ons uitgebreide leersysteem die hen helpen hun doelen te bereiken:

  1.  Technisch: ontwikkeling van technische vaardigheden omtrent de meest relevante en nieuwste technologieën;
  2. Functioneel: ontwikkeling van relevante functionele kennis en vaardigheden;
  3. Industrie: ontwikkeling van specialistische professionele mogelijkheden en disciplines;
  4. Professionele ontwikkeling: ontwikkeling van mogelijkheden en eigenschappen;
  5. Leiderschapsontwikkeling: ontwikkeling van eerstelijns leiders tot senior leiderschap.

Onze medewerkers kiezen op onze selfservice-marktplaats hun eigen leertraject. We beheren voortdurend onze bekroonde programma's, zodat ons team met de nieuwste vaardigheden en denkwijzen kan werken. Ons leersysteem bevat on-demand en live trainingen, spelervaringen, virtuele labs en meer. Leren is voor iedereen anders. We moedigen iedereen dan ook aan om op hun eigen manier te leren.

We bieden nichetraining in veeleisende technologieën via onze partners, zoals Adobe, Microsoft, Amazon Web Services, Oracle, SAP en Udemy. Daarnaast bieden we ontwikkelingsprogramma's voor leiders via onze leverancierspartners en universiteiten van wereldklasse.

Ontdek een wereld vol leermogelijkheden

een persoon die naar een persoon glimlacht

Generative AI training

Ontdek een wereld vol innovatie dankzij de mogelijkheden van generatieve AI. Daarom bieden we onze medewerkers GenAI-leertrajecten die zijn afgestemd op hun rol en op hun GenAI-traject.

een persoon die een raam vasthoudt

Bluebolt-initiatief

Bluebolt is de innovatiemotor van Cognizant, aangedreven door de ideeën van onze medewerkers. Via een uitgebreid platform voor innovatiebeheer zetten we ideeën om in werkende prototypen. We streven ernaar inkomsten te realiseren door waarde te genereren voor klanten. Met Bluebolt leggen we de vruchtbare basis voor innovatie in een nieuw tijdperk van vooruitdenken!

een persoon die met andere mensen in een kamer zit

Propel-programma

Ons kenmerkende ontwikkelingsprogramma voor vrouwelijke medior en senior leidinggevenden over de hele wereld versnelt een gevarieerde leiderschapspijplijn. Vrouwelijke leiders krijgen zo de kans om te gedijen in een digitaal tijdperk. Meer informatie over onze toewijding aan diversiteit en inclusiviteit. Meer informatie over onze toewijding aan diversiteit en inclusiviteit.

Cijfers over leren en ontwikkelen bij Cognizant

84,000+

leerhulpmiddelen.

88,000+

voltooide trainingen over Artificial Intelligence en GenAI in 2023.

139,000+

medewerkers getraind in digitale vaardigheden in 2023.

90%

van onze medewerkers wereldwijd is actief cursist.

We geven onze medewerkers de kans om te groeien in hun loopbaan

een kompas met een punt in het midden

Job movesprogramma

We streven ernaar onze medewerkers te helpen hun loopbaan te verbeteren door middel van jobrotatie binnen onze organisatie. Dankzij interne resources kunnen onze medewerkers kennismaken met nieuwe rollen, branches en technologieën.

Een groep mensen met een tekstballon

Job movesprogramma

We streven ernaar onze medewerkers te helpen hun loopbaan te verbeteren door middel van jobrotatie binnen onze organisatie. Dankzij interne resources kunnen onze medewerkers kennismaken met nieuwe rollen, branches en technologieën.

Sluit je aan bij onze Talent Community

Nog niet de juiste kans tegengekomen? Ontvang de nieuwste updates over vacatures, wervingsevenementen en bedrijfsnieuws, speciaal op maat gemaakt voor jou!

Aanmelden