Overslaan en naar de inhoud gaan

Diversiteit en inclusiviteit

Een community waarin iedereen kan het beste uit zichzelf kan halen. Zet je schouders eronder en bereik fantastische doelen

Een groep mensen poseren voor een foto

Koester een cultuur waarin je jezelf zich thuis kunt voelen

De medewerkers in de affiniteitsgroepen delen dezelfde interesses, achtergrond en ervaringen. In deze groepen voor leden en ally's wordt diversiteit gevierd en vindt iedereen steun tijdens hun professionele reis. Meer dan 60.000 medewerkers over de hele wereld nemen deel aan onze inspirerende affiniteitsgroepen!

een logo met een zwarte achtergrond

BLING

De Black, Latin and Indigenous Affinity Group (BLING) stimuleert de interesses, ambities en loopbaanontwikkeling van het etnisch en cultureel diverse talent van Cognizant, waardoor een ondersteunende en inclusieve community met gelijke kansen voor iedereen ontstaat.

een logo met een regenboog in het midden

Embrace

Embrace stimuleert werkplekpraktijken waarbij alle medewerkers zichzelf kunnen zijn op het werk en hun mogelijkheden optimaal kunnen inzetten. Embrace ondersteunt een sterke community van LGBTQ+-medewerkers en -ally's.

een blauw en groen logo

Pan-Asian Group

De Pan-Asian Group is een veilige omgeving voor een open dialoog, biedt hulpbronnen voor loopbaan- en leiderschapsontwikkeling, en viert het Pan-Aziatische erfgoed en nog veel meer.

een zwarte achtergrond met blauwe tekst

Race Equality Network

Het Race Equality Network (REN) versterkt, vertegenwoordigt en verbetert de ervaring van medewerkers uit etnische minderheden. REN is actief in landen in EMEA, APJ en LATAM om hun etnische minderheidsgroepen te ondersteunen waar hun behoeften kunnen verschillen van die van BLING en de Pan-Asian Group.

een logo met een zwarte achtergrond

Unite

In Unite vinden medewerkers met een beperking, zorgverleners en hun bondgenoten een fijne community en hulpbronnen. Unite is lid van de National Organization on Disability, die zich inzet voor het opbouwen van een kansrijke wereld voor mensen met een beperking.

een logo op een zwarte achtergrond

Veterans Network

Het Veterans Network wordt geleid door veteranen die zijn overgestapt van het leger naar het bedrijfsleven. Via ons Veterans Network helpen we militairen, veteranen, en hun echtgenoten een nieuwe baan te vinden.

een zwarte achtergrond met blauwe tekst

Women Empowered

Women Empowered streeft naar meer en betere carrièrekansen voor alle vrouwen in onze organisatie voor. Wij bieden hen de kans om een carrière op te bouwen en zich als leider te ontwikkelen, terwijl de community van vrouwen met een focus op de technologische branche verder wordt opgebouwd.

Een blauwe en groene diamant op een zwarte achtergrond

Working Families

De groep Working Familiesbiedt alle gezinnen bij Cognizant een plek om hulpmiddelen aan te reiken, ervaringen uit te wisselen en elkaar te steunen. In deze groepen kunnen medewerkers terecht voor hulp bij effectief omgaan met de uitdagingen die het gezinsleven biedt. Hierdoor staan ze sterker en positiever in het ouderschap.

Een groep mensen die zich voor een podium met confettien bevinden

De toegewijding aan diversiteit en inclusiviteit vanuit ons management

Leden van ons Executive Comittee zijn toegewijd aan het leiden van een community waarin iedereen zich welkom en gehoord voelt. Zij zijn het toonbeeld van inclusiviteit in het dagelijks werk. Wat zij doen werkt krachtig door in onze teams, klanten en community’s.

Lees onze volledige verklaring

Onze werkplek is erkend door mensen die diversiteit en inclusiviteit kennen

  • India Workplace Equality Index: Gold employer for LGBT+ inclusion
  • Newsweek: America’s Greatest Workplaces for Diversity 2024
  • Human Rights Campaign Foundation: Leader in LGBTQ+ Workplace Inclusion
India Workplace Equality Index 2023
America's Greatest Workplaces for Diversity
Human Rights Campaign, Corporate Equality Index 2023-2024

Sluit je aan bij onze Talent Community

Nog niet de juiste kans tegengekomen? Ontvang de nieuwste updates over vacatures, wervingsevenementen en bedrijfsnieuws, speciaal op maat gemaakt voor jou!

Aanmelden