Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij Cognizant

Romania

Cognizant heeft wereldwijd meer dan 345.000 gepassioneerde werknemers in dienst.

De grenzeloze potentie van ons bedrijf vormt de kern van een bijzondere geschiedenis, cultuur en doelgerichtheid. We hebben door ons ondernemerschap en streven naar vooruitgang snel kunnen groeien en groote dingen kunnen bewerkstelligen. We ondersteunen je bij het opbouwen van je carrière - met een goede werk/privébalans - in een bedrijf dat zich samen met jou ontwikkelt.

Bekijk de vacatures

Onze toewijding aan het welzijn van onze medewerkers

Ons wereldwijde Be Well-programma richt zich op de holistische behoeften van onze medewerkers en hun families. We bieden de fysieke, mentale en financiële ondersteuning die nodig is om het leven en werk te doorlopen. Ons moderne, concurrerende pakket aan voordelen is ontworpen met flexibiliteit om te voldoen aan de diverse behoeften van elke medewerker.

We geloven dat holistisch welzijn en een ondersteunende cultuur de basis vormen voor succes. Daarom moedigen we onze medewerkers en leidinggevenden aan om zelfbewust te blijven, welzijn tot een prioriteit te maken en actief gebruik te maken van de beschikbare middelen en ondersteuning. Hier zijn enkele hoogtepunten van ons programma:

Een hart met een polslijn

Fysiek Welzijn

Alle medewerkers hebben toegang tot voordelen en programma's die hun fysieke gezondheid ondersteunen. Afhankelijk van lokale markten kunnen dit gezondheidsbeleid, teamuitdagingen voor fysieke activiteit en in persoonlijke en virtuele lessen zoals yoga en lichaamsbeweging omvatten.

Een blauwe lijntekening van een hoofd met een hart en een pijl

Mentaal Welzijn

Alle medewerkers wereldwijd hebben toegang tot geestelijke gezondheidszorg, waaronder klinische begeleiding, mindfulness, 'basis' training in geestelijke gezondheid en het Mental Health Allyship-programma van Cognizant. Deze middelen zijn bedoeld om een cultuur van geestelijke gezondheid te ondersteunen, stigma te verminderen en psychologische veiligheid en de algehele gezondheid en welzijn van onze medewerkers te bevorderen.

a blue line drawing of a plant with leaves

Financieel Welzijn

Middelen om het financieel welzijn te verbeteren, afhankelijk van lokale normen, kunnen onder meer pensioenplannen, kortingsprogramma's, bankrelaties en educatie met betrekking tot vermogensplanning, pensioen, onderwijs, budgettering en investeringen omvatten.

Een groep mensen in een cirkel

Leven & Werk

We geven onze medewerkers de mogelijkheid om tijd te maken voor zichzelf en de dingen die buiten het werk belangrijk zijn - via betaald verlof, verlof, flexibel werk en meer.

Een groep mensen poseren voor een foto

Cultuur en waarden

In onze wereldwijde community wordt iedereen ondersteund om zichzelf te kunnen zijn. Daaruit ontstaat een gevoel van verbondenheid dat al meer dan 30 jaar bepalend is voor ons succes. We blijven belang hechten aan inclusiviteit van onze teams.

We willen dat je hier goed kunt aarden en we zien een toekomst die we samen bouwen!

Kom meer te weten

Diversiteit en inclusiviteit

We streven naar een diverse, inclusieve en verbonden cultuur. Zo kunnen onze medewerkers onze klanten elkaar optimaal ondersteunen. Dat draagt bij aan een waardevolle werkervaring. Wel zo belangrijk wanneer je een groot deel van je dag op het werk doorbrengt.

Kom meer te weten
1668057993750

Leren en ontwikkeling

De technologische industrie is altijd in beweging. Leren is daarom een kernonderdeel van de reis van medewerkers bij Cognizant. Iedereen krijgt de mogelijkheid om hun vaardigheden bij te spijkeren, hun carrière een boost te geven en aan indrukwekkende projecten te werken.

Ontdek onze L&D-programma's
Een groep mensen poseren voor een foto

Wereldburgerschap

We werken niet alleen aan onze eigen ESG-doelen. We helpen ook toonaangevende bedrijven om hun ESG-doelen te bereiken. Onze mensen zetten hun talenten en passie in om in lokale en wereldwijde community een blijvend verschil te maken.

Ontdek onze ESG-programma's

Leer ons kennen!

Onze recruiters en bedrijfsleiders zijn regelmatig op loopbaanevenementen te vinden als organisator en deelnemer. Ze praten graag over werken bij Cognizant, de huidige vacatures, je loopbaantraject en alles daartussenin.

Ontdek onze loopbaanevenementen